Timmermansbeitels

Timmermansbeitels zijn veel specifieker in de bewerking dan de andere beitels en werkt goed in combinatie met een hamer. De kwaliteit van de timmermansbeitels is uitermate goed. Het hout wordt bewerkt in de gewenste vorm.

14 artikelen

14 artikelen

Wat zijn timmermansbeitels?

Met behulp van de timmermansbeitel kunt u hout bewerken in de vorm die u wenst. De Messerschmidt Timmermansbeitels zijn geschikt voor het bewerken van allerlei soorten hout en zijn van absolute topkwaliteit. De timmermansbeitels van MHG worden vervaardigd volgens DIN-norm 5141 met behulp van de nieuwste smeed- en hardingstechnieken en een chroom-vanadium gereedschapsstaal.


Wat voor soorten timmermansbeitels zijn er?

De Messerschmidt timmermansbeitels zijn bij Houtbewerkingswinkel te koop in verschillende maten; oplopend van een breedte van 22 – 50 mm.


Wat zijn de voordelen van timmermansbeitels?

  • De metalen ring op het uiteinde voorkomt beschadigingen aan het heft en is daarom ook geschikt voor professioneel gebruik.
  • Voorzien van robuust rond beuken heft voor meer comfort.
  • Elke beitel wordt tijdens de productie gecontroleerd op hardheid en snijkantbehoud.


Wat zijn de toepassingen voor timmermansbeitels?

De timmermansbeitels zijn veel specifieker in de bewerking dan alle andere beitels. Deze beitels kunnen goed gebruikt worden in combinatie met een hamer en de kwaliteit van zowel het heft als het blad is velen malen beter dan de kwaliteit van de beitels die te vinden zijn in de reguliere bouwmarkten.