Pitzl

PITZL is een bedrijf met veel ervaring in het produceren van paaldragers, zwaluwstaartverbinders en accessoires voor deze producten. Bij PITZL wordt niets aan toeval overgelaten op het gebied van kwaliteit en veiligheid. PITZL bewijst dit in het complete productassortiment voor constructieve toepassingen, waarbij bijna alle eventualiteiten en uitdagingen worden gedekt door uitgebreide Europese technische goedkeuringen (ETA). Vooruitlopend zijn intensieve ontwikkelings- en testwerken uitgevoerd door PITZL in samenwerking met het Karlsruhe Institute for Technology (KIT, Prof. Blaß). Daardoor heeft PITZL tot nu toe een duidelijk uniek verkoopvoorstel en biedt PITZL gebruikers, ontwerpers, constructeurs, maar ook uitvoerende bedrijven maximale veiligheid en uitgebreide ondersteuning. Dat geldt niet alleen voor de nieuwe generatie HVP-connectoren, maar ook voor het complete assortiment paalvoeten, balkon- en schuttingpalen en toebehoren.

131 artikelen

131 artikelen

PITZL Zwaluwstaartverbinders

De Zwaluwstaartverbinders zorgen voor een zeer sterke verbinding. De verbinding is wel zichtbaar, tenzij u de verbinders infreest. Het assortiment van de Zwaluwstaartverbinders is erg breed. Ze zijn verkrijgbaar in veel verschillende soorten maten. De zwaluwstaartverbinder is een robuuste en eenvoudige HVP-aansluiting op beton of staal tot ongeveer 300 kN. Een ankerplaat met betonankers zorgt ervoor dat de krachten goed in het betonelement worden aangebracht. De secundaire verbindingsverbinding wordt gerealiseerd met een normaal HVP-connector.

Pitzl Paaldragers

De paaldragers van PITZL zijn allemaal voorzien van ZiNip coating, waardoor ze de hoogste corrosiebestendigheid en een strak, hard oppervlak hebben. De paaldragers of paalhouders van PITZL komen goed van pas op het moment dat u een overkapping, kapschuur of carport gaat bouwen. PITZL produceert verstelbare paaldragers, maar bijvoorbeeld ook een losse bovenplaat. Daarnaast produceert PITZL ook (verstelbare) moeren of draadeinden. Het assortiment van de paaldragers is erg breed. Ze zijn verkrijgbaar in veel verschillende soorten maten. De paaldragers kunnen in hoogte versteld worden als alles al gemonteerd is, door de links/rechtse draad op de moer.