Nemo Grabo PLUS in systainer 2 met inlay

202080
  • Op voorraad
  • Voor 15:00 uur besteld, morgen in huis
van € 389,00 voor € 349,00 ( € 422,29 ) Actie
  • ”Ideal”
  • ”Mistercash”
  • ”GLS”
GLS
Betrouwbaar en snel
Vragen?
wij staan 24/7 voor u klaar
Product omschrijving

Vanaf nu leverbaar de Nemo grabo plus, met drukmeter!!

De eerste elektrische hand-vacuümzuiger op accu die bijna alle soorten materialen kan aanzuigen (ook met structuur, reliëf of oneffenheden).
De nieuwe PLUS uitvoering, met manometer zodat je de druk steeds in de gaten kunt houden.
Met de accu hand-vacuümzuiger creëer je een handvat op bijna ieder oppervlak met een maximaal hefvermogen van 170kg.
Een nieuwe revolutionaire manier om bv. glas, tegels, beton, sandwichpanelen, hout, gipsplaten etc. te kunnen tillen.
De elektrische vacuümzuiger is ontwikkeld voor de vakmensen zoals vloerenlegger, tegelzetters, verhuizers, glaszetters, interieurbouwers, installateurs en nog vele andere professionals.

Hier onder een aantal voorbeelden waar de elektrische accu handvacuümzuiger geschikt voor is:

Tegels en vloeren:
De Nemo Grabo maakt het optillen en nauwkeurig plaatsen van tegels, hardhout en vinyl een fluitjes van een cent. Het plaatsen van tegels is nauwkeurig werk en is moeilijk te plaatsen zonder handvat daarom is de elektrische vacuümpomp de ideale oplossing voor als je een vloer legt of een wanden bedekt. Deze krachtige tool minimaliseert het risico op schade aan dure materialen en maximaliseert de efficiënte, en dat terwijl de fysieke belasting wordt verminderd.

Ramen en deuren:
Voor ramen te plaatsen of te verwijderen is het makkelijk om een handvat eraan te hebben. Met de elektrische handvacuümzuiger kunt je deze makkelijk plaatsen en hoef je niet opnieuw te pompen als het langer duurt omdat de Nemo Grabo aan kan blijven. Voor het glas te plaatsen in de ramen of deuren is dit een tool die uw werk een stuk gemakkelijker maakt. Voor het plaatsen van deuren is het gemakkelijk dat je een handvat aan de deur hebt dat je deur gemakkelijk in de scharnieren kan hangen.

Woninginrichters en interieurbouwers:
Voor het monteren en verplaatsen van multiplex, hout, balken en gipsplaten kun je eenvoudig verplaatsen in de werkplaats of op locatie en dat ook nog een veiliger. Met de accu vacuümzuiger minimaliseer je het risico van beschadigingen aan de materialen. Het ideale gereedschap dat bij iedere interieurbouwer niet mag ontbreken.

Verhuizers:
Met verhuizen moeten er vaak zware apparaten, kasten en meubels verplaatst worden met de Nemo Grabo kan dit een stuk efficiënter en heb je ook nog eens minder fysieke inspanning. Bij het gebruik in combinatie met de bijgeleverde hijsband maak de Grabo het verplaatsen van grotere huishoudelijke goederen zoals bv. koelkast, wasmachine een stuk eenvoudiger.

Magazijnmedewerkers:
De Nemo Grabo verminderd de werkdruk en het risico op verwondingen en beschadigingen. Verplaatsen van machines, dozen en producten van elk formaat snel en veilig met deze krachtige elektrische accu handvacuümzuiger.

Geleverd met

✓ Nemo Grabo plus elektrische vacuümzuiger met drukmeter
✓ Twee accu's
✓ Acculaden
✓ Extra vacuümring
✓ Draagriem
Systainer 2 T-loc met inlay

Specificaties
Meer informatie
Merk Grabo
Gewicht (kg) 1,5
Eancode 4897100720015